Hvordan deaktivere Windows Smartscreen?

Jeg bruker Windows 10, og nylig kom jeg over 'Windows Defender SmartScreen hindret en ukjent app i å kjøre' varsel. Det begynte å irritere meg ettersom varselet forhindrer meg i å kjøre legitime og ikke farlige applikasjoner. Kan du snill å vise Les Mer

Hvordan oppgradere til Windows 10?

Hei, jeg har brukt Windows 7 i mange år nå, og jeg bestemte meg for at det var på tide å oppgradere til Windows 10. Jeg husker at en gratis Windows 10-oppgradering ble tilbudt tilbake i 2015 - er det fortsatt gyldig? Les Mer

Hvordan fikser jeg Windows 10 standardapper som mangler etter oppdatering (feilkode: 0x80070776)?

Jeg bruker fortsatt Windows 10 versjon 1607, som jeg er fornøyd med. Siden i dag planla jeg ikke å oppgradere til versjon 1703, men problemet på PC-en fikk meg til å tvile på om jeg skulle bytte til Creators Update eller ikke. Les Mer

Hvordan avinstallerer jeg Native Desktop Media Service?

Hei, jeg har lagt merke til en mistenkelig checker.exe-prosess som kjører i Oppgavebehandling. Nå blir jeg kontinuerlig omdirigert til Aclassigned.info eller Efishedo.info nettsteder mens jeg surfer. Jeg prøvde å skanne datamaskinen min med et systemoptimaliseringsverktøy, og det viste at den er infisert Les Mer

Hvordan fikse Location er ikke tilgjengelig Windows 10 feil?

Hei, jeg startet opp Windows-PCen min, som jeg pleier å gjøre, og la merke til at det er noe galt, ettersom en pop-up dukket opp med følgende feil 'Location is Not Available C: \ Windows \ System32 \ config \ systemprofile \ Desktop. Tilgang nektes 'Jeg la da merke til at jeg Les Mer

Hvordan avinstallerer jeg Pro PC Cleaner fra Windows?

Jeg avinstallerte denne Pro PC Cleaner fordi den plaget meg med irriterende popup-vinduer. Så leste jeg det at det er en merkelig app. Hvordan kan jeg være sikker på at den er helt fjernet? Pro PC Cleaner fungerer som en Les Mer

Topp 10 musikksider som Dopehood

I denne artikkelen vil du oppdage de 10 beste hiphop-nettstedene som Dopehood som du kan bruke til å lytte fritt til musikk på nettet. Les Mer

Hvordan fikser jeg ERR_TOO_MANY_REDIRECTS feil på Google Chrome?

Jeg mottar ERR_TOO_MANY_REDIRECTS feil i Google Chrome ganske ofte. Det plager meg veldig. Hva er galt med nettleseren? ERR_TOO_MANY_REDIRECTS er en av mange feil som Google Chrome [ref en-1] bruker kan oppleve. Dette surfeproblemet kan oppstå når Les Mer