Hvordan fikser jeg Windows Update-feilen 'Vi kunne ikke koble til oppdateringstjenesten'?

Hei, jeg har et problem med Windows-oppdateringer. Jeg lanserte OS-oppdateringen, og i stedet fikk jeg en feil 'Vi kunne ikke koble til oppdateringstjenesten.' Jeg synes dette er rart fordi internett åpenbart fungerer bra. Enhver hjelp ville være Les Mer

Hvordan fikse 'Kode 80200053: Windows Update oppdaget en ukjent feil'?

Jeg hadde ikke problemer med hovedoppdateringen til Windows, men jeg sitter fast med å installere Windows-verktøyet for fjerning av skadelig programvare x64 (KB890830). Etter å ha prøvd å kjøre installasjonen flere ganger, viser den “Kode 80200053: Windows Update oppdaget et ukjent Les Mer

Hvordan fikse MSVCP140.dll mangler feil på Windows?

Jeg har prøvd å starte Epic Games-appen, men hver gang mislykkes den med en feil som sier MSVCP140.dll mangler. Feilen vises ikke når jeg prøver å åpne andre programmer på datamaskinen min. Hva burde jeg gjøre? Les Mer

Hvordan fikser jeg icn_downloaded fast i hjørnet av skjermen?

Jeg har forskjellige menyelementer i kontekstmenyen eller icn_downloaded fast i hjørnet på skrivebordet. Det skjer nederst og øverst på skjermen. Jeg kan ikke koble dette til noen programmer eller prosesser. Kan du hjelpe meg Les Mer

Hvordan fikse kritisk systemfeil: x679Qs5m?

Hei, jeg bruker Mac OS X og surfer tilfeldig på internett, da jeg plutselig fikk en melding om at datamaskinen min er infisert med 3 kritiske virus, med feilkoden x679Qs5m. Jeg ble ganske bekymret da jeg Les Mer

Hvordan avinstallerer jeg CleanMyPC?

Hallo. Jeg har dette skyggefulle programmet på datamaskinen min. Jeg er ikke den som installerte dette CleanMyPC-verktøyet, så jeg aner ikke hvordan jeg skal bli kvitt det. Jeg tror det kan være et virus, så det burde jeg Les Mer

Pålitelige verktøy for å komprimere video til 8 MB som du bør kjenne til

Det finnes forskjellige løsninger for å komprimere filer til 8MB. Vil du vite noen? Les gjennom denne artikkelen for å bruke disse verktøyene Les Mer

Hvordan fikse Slow Trackpad på Mac OS Sierra?

Jeg har nylig oppgradert MacOS-en min til Sierra og la merke til at når jeg bruker rulling med to fingre, går styreflaten mye langsommere enn den pleide å gjøre på El Capitan. Kan du hjelpe meg med å løse problemet på Mac Pro? Ville høyt Les Mer