Hvordan fikser jeg at Chrome krasjer eller ikke åpnes i det hele tatt?

Hallo. Noe er galt med Google Chrome-nettleseren min. Jeg tror. Den slutter å virke, noen ganger krasjer eller kan ikke åpnes i det hele tatt. Vet ikke hva som er galt fordi andre funksjoner og programmer fungerer greit. Datamaskinen er ganske ny siden Les Mer

Hvordan konvertere ISO til MKV på Windows og Mac

Lær kunnskapen om ISO og MKV her og følg de detaljerte trinnene for å konvertere DVD ISO-fil til MKV med høy kvalitet. Les Mer

De beste løsningene for hvordan du fikser kvalitetstap på Instagram

Problem på Instagram Story uskarpt kan oppstå av mange årsaker. Uansett hva årsaken er, har denne artikkelen samlet de beste løsningene for deg. Les Mer

[Anmeldelse] 6 pålitelig YouTube Video Cutter 2021

Lei av å se videoer som inneholder produktplassering eller sponsing? Denne artikkelen viser nå de beste 6 YouTube-videoklipperne for deg. Les Mer

Hvordan fikser jeg feilen “En nyere versjon av OneDrive er installert”?

'En nyere versjon av Onedrive er installert. Du må avinstallere den før du installerer denne versjonen. ' Denne feilmeldingen dukker opp hver gang jeg prøver å bruke OneDrive. Jeg tenkte å bytte fra Dropbox, men jeg ser at det ikke er det Les Mer

Hvordan fikse 'MSVCP110.dll mangler' feil på Windows 10?

Hallo. Etter å ha oppgradert til Windows 10 fra Windows 8.1, begynte jeg å få en feilmelding om manglende MSVCP110.dll-fil. Vanligvis vises feilen når jeg prøver å starte AVG, men noen ganger får jeg den under oppstart av Windows. Er det Les Mer

Utmerkede og pålitelige måter å laste ned Crunchyroll-videoer på

Dette innlegget viser deg 3 måter å laste ned videoer fra Crunchyroll for offline visning. Sjekk og nyt favorittvideoene og -filmene dine. Les Mer

Hvordan fikser jeg Windows Defender-lukkende spill på Windows 10?

Hallo. Jeg har nylig installert et spill som heter Terraria på Windows-PCen min, og jeg kan ikke starte det riktig. Windows Defender blokkerer den helt, og jeg kan ikke få tilgang til den. Jeg lastet ned spillet fra Steam, og Les Mer