Topp 15 beste gratis anime-nettsteder for å se anime-videoer og -filmer

Leter du etter de beste Anime-strømmenettstedene for å se Anime-videoer og -filmer gratis? Du kan nå sjekke de 15 beste her! Les Mer

Løst: YouTube fortsetter å logge meg ut [2021-oppdatering]

Her er de mest pålitelige måtene, hvis YouTube fortsetter å logge deg av konstant og du ikke kan nyte favorittinnholdet ditt. Les Mer

Hvordan fikse Windows 10 installasjonsfeil 'Vi kunne ikke opprette en ny partisjon'?

Når jeg prøver å rense installere det andre operativsystemet ved hjelp av en oppstartbar USB-stasjon, får jeg en feilmelding som sier “Vi kunne ikke opprette en ny partisjon eller finne en eksisterende. For mer informasjon, se konfigureringsloggfilene. ” Dette skjer Les Mer

Hvordan fikser jeg oppstartsfeilkode 0xc0000454 på Windows 10?

De siste par ukene begynte den bærbare datamaskinen min å fungere feil under oppstartsfasen. Når jeg starter den, leverer systemet en feilkode 0xc0000454, som sier 'Bootkonfigurasjonsdataene for din PC mangler eller inneholder feil.' Les Mer

Hvordan avinstallerer jeg Zedge?

Hei, jeg og ikke veldig bra med smarttelefoner, og jeg trenger din hjelp på grunn av det. Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med å avinstallere Zedge fra telefonen min? Hjelp er mye verdsatt. Zedge er en app som lar brukerne Les Mer

Hvordan avinstallerer jeg GoodGame Studios Empire / Big Farm / Mafia?

Hei, jeg har et problem med noe jeg ikke har installert selv. Eller så tenkte jeg. Jeg trenger å fjerne Big farm virus. Det er et spill som jeg la merke til på systemet, og andre Goodgame Empire-produkter ser ut til å få Les Mer

Hvordan fikse kopieringslim som ikke fungerer på Windows?

Hei. Jeg er klar over hvorfor, men datamaskinen min svikter meg. Nå fungerer ikke copy-paste på Windows lenger. Det fungerer ikke med hurtigtaster eller med hurtigmenyalternativer. Kan du i det minste hjelpe meg til det Les Mer

5 verktøy for å ta opp fullskjerm i Windows og Mac

Her er de beste 5-skjermopptaksverktøyene du kan bruke til å ta opp fullskjerm i både Windows og Mac i høy kvalitet, men uten feil. Sjekk de ut! Les Mer