Hvordan spille inn Clash of Clans-spill

Denne artikkelen viser deg den mest effektive Clash of Clans-opptakeren som kan hjelpe deg med å ta opp spillingen på en større skjerm. Les Mer

Hvordan fikser jeg feilen 'Safari kan ikke verifisere identiteten til nettstedet'?

Når jeg prøver å handle på eBay, leverer Safari en popup som forteller 'Safari kan ikke verifisere identiteten til nettstedet' s7.addthis.com '. Imidlertid fant jeg denne aktiviteten mistenkelig fordi jeg ikke prøver å besøke dette nettstedet. Hvordan kan jeg Les Mer

Hvordan laste ned Dailymotion til AVI for å spille offline

Leter du etter en enkel måte å laste ned og konvertere Dailymotion til AVI for å spille offline senere? Finn løsningen her. Les Mer

Hvordan fikse Google Drive-videoer som ikke kan spilles av

Utforsk de mest etterlengtede løsningene for hvordan du fikser video som ikke kan spilles av på Google Disk. Les gjennom og styrk deg selv. Les Mer

Hvordan fikse File Explorer krasjer og fryser på Windows 10?

PCen min kjører Windows 10 i et par måneder nå, og jeg har ingen klager frem til nå. Det ser ut til at jeg ikke utførte noen systemendringer, bortsett fra at jeg installerte et par apper. Av en eller annen grunn, Les Mer

Slik bruker du AceThinker PDF Converter Pro

Her er en trinn-for-trinn-instruksjon om hvordan du bruker AceThinker PDF Converter Pro til å konvertere PDF-dokumenter til andre formater og omvendt. Les Mer

Hvordan fikse 'Eier du dette spillet eller appen?' (Feilkode 0x803f8001) på Xbox?

Hei alle sammen. Jeg har hatt Xbox koblet til en stund, men koblet den til igjen i går. Jeg har prøvd å spille flere spill ved hjelp av en spilldisk, men fikk en feilmelding som sier: “Eier du dette spillet eller? Les Mer

Hvordan avinstallerer jeg ZoneAlarm Antivirus på Windows?

Jeg har brukt Avast-antivirus lenge. Jeg fikk imidlertid et tilbud om å installere ZoneAlarm Antivirus gratis. Jeg sjekket for det og bestemte meg for at det er et flott verktøy for å beskytte Windows. Problemet er at før du installerer det Les Mer