iPhone vil ikke la meg slette bilder - [Løst]

iPhone vil ikke slette bildene som visesiPhone kommer med en innebygd Bilder-app som lar deg redigere bilder og organisere dem i album. Apple tilbyr gratis iCloud-tjenester som gir iPhone-brukere mulighet til å utveksle data, musikk, bilder og kontakter med andre Apple-dingser. Det er en ekstra fordel som tar bryet med å overføre data mellom Apple-produkter. Et eksempel er at når du tar et bilde på din iPhone, overfører iCloud-funksjonen automatisk bildet til datamaskinen din, hvor du kan få tilgang til det. Noen iPhone-brukere ser imidlertid ut til å oppleve noen misoppfatninger når det kommer til å administrere album. De er for det meste forvirret over hvorfor noen album kan slettes mens andre ikke kan. Det er ikke nok å sende bilder til nylig slettede eller søppelmapper som finnes i enhetens galleriapper. Disse bildene i Nylig slettet-mappen på iPhone vil ikke slettes uansett hvor hardt du prøver, noe som kan være både forvirrende og irriterende til tider. Hvis du fortsatt er en av dem som lurer på hvorfor iPhonen min ikke lar meg slette bilder, ikke bekymre deg lenger ettersom vi fikk ryggen din. Vi har gjennomgått og samlet de beste løsningene for å hjelpe deg med problemet ditt; fortsett å lese for kunnskap.


Navigering av innhold

Hvorfor kan jeg ikke slette bilder på min iPhone?

iOS har en innebygd Bilder-app som lar brukere redigere og organisere bildene eller albumene sine. Faktisk opplever mange brukere forvirring når de organiserer bildene sine, spesielt når de prøver å slette bilder. Mesteparten av tiden vil du ikke kunne fjerne eller slette bilder fra din iPhone siden de har blitt synkronisert med en annen enhet. Det er sannsynlig at du har synkronisert bildene fra datamaskinen med iTunes eller et annet tredjepartsprogram som Finder. Bildene du ikke kan fjerne er mest sannsynlig i Bilder-appene Fra min Mac-delen. Bilder tatt med iPhone lagres i kamerarullen, mens bilder som synkroniseres lagres i Fra min Mac-delen fra datamaskinen.

Løsninger til iPhone vil ikke slette bilder

1. Start enheten på nytt

Når du støter på et feilsøkingsproblem, er den vanligste metoden du bør prøve å starte enheten på nytt. Noen ganger kan problemet være generert av en teknisk feil. Å starte iPhone på nytt kan hjelpe deg med å løse problemet - min iPhone vil ikke slette bilder. For å starte iPhone på nytt, trykk og hold inne 'Strøm'-knappen til alternativet 'Skyv for å slå av' vises på skjermen. Sveip 'Power'-logoen fra venstre til høyre for å slå av enheten. Vent i minst 30 sekunder, og trykk og hold nede 'Power'-knappen igjen for å slå på enheten igjen. Gå deretter tilbake til Bilder-appen og se om du nå kan slette bilder.

iPhone vil ikke slette bilder, start enheten på nytt

2. Deaktiver iCloud Synkronisert

Du må forstå at når du har slettet et bilde eller en video fra din iPhone, går de til 'Nylig slettet'-albumet i 30 dager. Etter det vil de bli slettet permanent. Anta imidlertid at du synkroniserer iPhone på iCloud-bilder. I så fall forblir bildene du ønsket å slette ettersom de er synkronisert til iCloud og tilgjengelig på alle synkroniserte enheter. Hvis du ønsker å slette et bilde eller en video permanent fra Bilder-appen din, må du deaktivere iCloud-bilder. For å deaktivere iCloud-synkronisering på iPhone, åpne 'Innstillinger', trykk på 'Profil' og velg iCloud. Deretter velger du 'Bilder'-alternativet og deaktiverer 'iCloud-bilder'. Når du har deaktivert iCloud-bilder, se om problemet ditt - iPhone som ikke lar meg slette bilder er løst.


iPhone vil ikke slette bilder, deaktiver icloud



3. Synkroniser iPhone til iTunes

Anta at du har prøvd å deaktivere iCloud-bilder, og du fortsatt støter på problemet iPhone vil ikke la meg slette bilder? Du må sjekke om din iPhone er synkronisert på datamaskinen din med iTunes. Som oftest kan du ikke slette bilder eller videoer på iPhone på grunn av dette. Bildene kan bare slettes når du kobler enheten til datamaskinen. For å gjøre det, start med å koble enheten til datamaskinen med en ladekabel. Åpne deretter iTunes og klikk på iPhone-ikonet nær øvre venstre hjørne av programmet. Klikk deretter på 'Bilder' for å gjøre prosessen enklere; vi anbefaler at du velger 'Valgte album'. Finn bildene du ønsker å slette fra enheten din, og du må oppheve valget av dem. Til slutt, synkroniser iPhone og klikk på bruk for å lagre endringene. Forhåpentligvis vil de uønskede bildene dine bli slettet.


iPhone vil ikke slette bilder sync itunes

4. Oppdater enhet

Hvis du har prøvd alle løsningene ovenfor og det samme scenariet fortsetter å skje. Installering av den siste iOS-oppdateringen kan løse problemet - iPhone lar meg ikke slette bilder. Programvareoppdateringer kan reparere sikkerhetsproblemer, forbedre programvareytelsen og erstatte utdatert teknologi. Det er visse aspekter som kan forbedres du kanskje ikke engang er klar over bare ved å utføre en oppdatering. For å oppdatere iPhone, gå til 'Innstillinger', og trykk deretter 'Generelt' og trykk på 'Programvareoppdatering'. Hvis det er en tilgjengelig oppdatering, trykker du på 'Last ned og installer'.


iPhone vil ikke slette bildeoppdateringsenheten

Ekstra tips: Optimaliser iPhone-lagring

Bildene du lagrer på iPhone eller iPad tar automatisk opp lagringsplass på enheten din, noe som raskt kan fylle opp den tilgjengelige lagringen for enheten din. Anta at du ser et varsel om at enhetens lagringsplass er full. Det er verdt å se gjennom et systemalternativ kalt 'Optimaliser lagring', laget for å fungere med iCloud-bilder. Denne funksjonen erstatter bilder i full oppløsning på iOS-enheten din med mindre størrelser som tar opp mye mindre lagringsplass. Det gjelder også for Apples innebygde lagringsalternativer. På iPhone, start 'Innstillinger' og rull ned. Velg «Bilder» og sørg for at iCloud-bilder er slått på, og trykk deretter på «Optimaliser iPhone-lagring». Dette vil automatisk erstatte bildene dine i full oppløsning med mindre versjoner.

iPhone vil ikke slette bilder optimalisere bilder