Hvordan avinstallerer jeg PCMax?

Hei. Jeg har nylig lagt merke til et nytt program som har dukket opp for noen dager siden på datamaskinen min - PCMax. Først har det ikke vist noen aktivitet før nylig, det begynte å sende varsler om at jeg må rense Windows-registeret. De Les Mer

Hvordan fikser jeg kameraet som ikke fungerer i macOS Big Sur?

Hei, jeg har MacBook som nylig ble oppgradert til Big Sur, men kameraet fungerer ikke lenger nå. Feilsøking gir ingen resultater for meg, og jeg prøvde det eksterne kameraet også. Det fungerer ikke. Jeg vet ikke hva Les Mer

Beste nettsteder og metode for å laste ned morsom video

Leter du etter morsomme videonettsteder for å kose deg? Vel, bare les denne artikkelen for å avsløre de beste nettstedene du kan besøke og lære hvordan du laster ned morsomme klipp. Les Mer

Hvordan registrere AceThinker Video Master - tysk

Denne artikkelen gir en komplett trinn-for-trinn-guide for hvordan du registrerer din AceThinker Video Master. Les Mer

Print Spooler fortsetter å stoppe. Hvordan fikse?

Hallo! Jeg er her med en eller annen type problemer ... Jeg har brukt Windows 10 en stund nå og har alltid holdt en utskriftsmaskin koblet til datamaskinen min. Jeg har aldri opplevd noen problemer med utskriftsprosessen før nå. Les Mer

Hvordan bruker jeg AirDrop på iPhone og Mac?

Hallo! Jeg har begynt å bruke iPhone og lurer på hva som er den enkleste måten å overføre bilder eller andre filer til MacBook på? Jeg har hørt om AirDrop-funksjonen, men jeg er ikke klar over hvordan jeg skal bruke den. Kan du være så snill Les Mer

Android kan ikke koble til Mobile Mirror via USB? Fikset!

Lær hvordan du kobler Android-telefoner til AceThinker Mobile Mirror via USB-kabel. Du kan følge trinnene når du ikke kan koble til telefonen. Les Mer

Åtte beste apper som iMovie for Android

Forskjønn videoene dine med de beste alternativene til iMovie-videoredigering for Android. Vi samlet dem alle i én omfattende artikkel. Les Mer